Leasing na luxusní auto

Leasing na luxusní auto


Jako malá holka jsem si vždycky přála, že budu mít nějaké sportovní luxusní auto, a to nejlépe žluté anebo červené barvy. Tak já jsem si řekla, že kdyby nebylo žluté nebo červené sportovní luxusní auto, že bych klidně zkousla i krásný modrý automobil. Proto jsem si řekla, že nejlepší bude, když lidé si uvědomí, že když budou chtít nějaký automobil, tak se o to musí snažit, protože jsou někteří lidé, kteří se jednoduše ze dne na den rozhodnou, že si pořídí to. A to nové auto nebo takové auto, na které potom třeba ani nemají vůbec žádné finance. Pokud chcete automobil a nemáte na to finance, tak samozřejmě si můžete vzít leasing anebo nějaký úvěr.

Řídit automobil mě baví.

Nebo pokud máte třeba někoho v rodině, kdo má hodně peněz a chtěli by vám půjčit na nový automobil, tak budiž, ale já zastávám takový názor a myslím si, že nejsem sama, že nejhorší způsob půjčení peněz je od někoho z rodiny, protože potom se to těžce vymáhá. Například já bych se rozhodně od někoho z rodiny nepůjčila nikdy peníze. Ani od kamaráda, vůbec od žádných přátel, takže pokud bych chtěla automobil a neměla bych na něj finance, tak buď si ho nekoupím anebo si vezmu nějaký úvěr anebo leasing. A jak jste na tom vy? Kdybyste chtěli nějaké luxusní auto? Vzali byste si leasing nebo úvěr anebo byste si půjčili od někoho z rodiny?

Nakonec jsem sehnala rodinné auto.

Nevím, ale já sama za sebe bych půjčky v rodině anebo půjčky mezi přáteli vůbec nedoporučovala. Podle mého názoru je to takové riskantní. Náhodou se potom třeba s někým v rodině nebo s přáteli pohádáte a ten kamarád anebo někdo z rodiny by chtěl ty peníze ihned zpátky a nevím, jak byste třeba sehnali půl milionu korun. Proto je vážně nejlepší, když si vezmete leasing. Anebo proč byste chtěli mít i luxusní auto, když na to nemáte peníze anebo nechcete si brát leasing nebo úvěr? Tak si kupte nějaké obyčejné auto, třeba sedan anebo rodinné auto. Myslím, že i tohle bude stačit.